Handelsbetingelser hos Ecooter.dk

Generelle oplysninger

MSP ApS

Nybølle Gadekærsvej 16

2765 Smørum

CVR nr.: 27985289

Telefon: 28595354

Email: service”AT”ecooter.dk

Priser

Hos MSP ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

MSP ApS modtager betaling af ikke-refunderbart depositum med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.
Den endelige pris, som afhænger af den endelige køretøjskonfiguration kommer på slutfakturaen.
Slutfakturaen betales kort inden afsendelse af køretøjet, og kan se via VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay eller Bankoverførsel

Levering

MSP ApS tilstræber at levere lagervare inden for 2 uger, enten via en forhandler eller sendes direkte med danske fragtmænd eller Brink transport.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. MSP ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Da der er tale om et køretøj der er indregistreret og forsikret i kundes navn ved levering er der ingen fortrydelsesret.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for MSP ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: service”AT”ecooter.dk